Over ons

Dit zijn wij.

Of u nu al uw tuinzaken door Bessels Green laat verzorgen van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud of als u ons incidenteel inhuurt als boomverzorger; wij garanderen u een complete tuinontzorging. In zee gaan met Bessels Green staat synoniem voor het nakomen van afspraken, secuur en netjes werken, vakmanschap en verfrissende tuinoplossingen.

Van eenmanszaak tot bloeiend bedrijf

Van kinds af aan stond Nicolaas Bessels in de tuin. De natuur met zijn grote diversiteit aan bloemen, planten, struiken en bomen heeft hem altijd gefascineerd. Na zijn opleidingen aan de lage bosbouwschool en de middelbare tuinbouwschool heeft hij van zijn passie zijn beroep gemaakt. Wat begon als eenmanszaak in 2002 groeide uit tot een bloeiend bedrijf met twaalf vakkrachten. Nicolaas is de spin in het web van het bedrijf, maar alle medewerkers dragen een belangrijke steen bij en vullen elkaar aan in kwaliteiten en vaardigheden. Ook na jarenlange ervaring in het groen geniet Nicolaas nog steeds ieder jaar van inspirerende tuin- en landschapsreizen en blijft hij zich vernieuwen op het gebied van ontwerp.

Bessels Green heeft als bedrijf de volgende pijlers: het blijven ontwikkelen van vakkennis en -vaardigheden, zelfstandige werkzaamheid en een goeie samenwerking. Bessels Green is daarnaast een sociaal bedrijf dat ook stageplaatsen biedt aan voor jongeren van praktijkonderwijs.

Bessels Green zet zich samen met de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) in voor het ontwikkelen van beter groenonderwijs en verzorgt tevens gastlessen op de hoveniersopleiding in Nijmegen.

Het team van Bessels Green